www.klinikk2000.com © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

 

   Velkommen til Klinikk 2000.com

 

 

 

 

 

 

 

Tlf. 45442000

 

 

 

MSG

 

MONONATRIUM GLUTAMAT

 

Et potensielt farlig og giftig stoff for vår helse!

 

MSG er et syntetisk tilsetnings stoff, tilsatt i det meste av maten vi spiser. Det virker som en smaksforsterker som fjerner dårlig smak på det meste av våre matvarer, og har vist seg å forårsake alt fra å øke faren for blindhet, gi deg store fordøyelses problemer, kan gi barn vansker med læring, øke faren for ADD / ADHD, ødelegge hjerneceller og er til og med brukt i noen vaksiner.

 

Det hevdes også at MSG kan være relatert til en økning av selvmord.

 

Legene våre som hjelper oss med våre sykdommer er faktisk de som kanskje vet minst om farene med MSG. Det er jo de som burde advare oss mot dette.

 

Du kan til og med få Glutamat i deg på sykehuset, enten ved å oppsøke deres cafeer, i glukose drypp (der det brukes) eller gjennom medisiner du bruker. Mange medisiner har rester av Glutamat i seg fra forskjellige innholdsstoffer, kapsler, fyllstoffer etc.

 

Får du plutselige magesmerter etter et besøk på en China restaurant eller fra andre steder, eller etter et måltid hjemme, er årsaken mest sannsynlig forårsaket av MSG Mono Natrium Glutamat eller Aspartam.

 

Vennligst ta deg tid til å se dette TV intervjuet med Mike Adams

fra Natural News TV    trykk HER <    Mars 2012

 

Ernærings eksperter sier at for å få en bedre helse må de fleste legge om kostholdet sitt, det samme gjør trenings eksperter.

Dette er vel og bra, men hva med å fortelle hvilke ingredienser  de skal lete etter i mat som gjør barn urolige, gir deg magesmerter, hjertesmerter mm? For deg som trener og tar tilskudd - Whey Protein inneholder også Glutamat.

 

Dr. Mercola er vel kanskje verdens mest kjente lege, og har skrevet mye om farene ved MSG - Mononatriumglutamat. Les hans side.

 

Et annet sted du bør sjekke er MSG-Thrues.org og MsgMyth.

 

Det norske nettstedet Nyhetsspeilet har også nyttig info om MSG.

 

MSG blir av de fleste Mattilsyn i de forskjellige land ansett som trygge (?), men her er det som det alltid er - en massiv påvirkning fra matindustrien med tilhørende lobby virksomhet som påvirker godkjenninger av slike stoffer som MSG og andre stoffer som er negativt for vår helse.

 

Det er mange leger som er imot det store forbruket av MSG, og andre igjen som mener det er trygt å bruke. Sistnevnte har vel ikke forstått alvoret av det store forbruket av MSG, og det er mange leger som har for lite utdannelse innen ernæring.

 

Dr. Mercola - dette dreper dine hjerneceller! > Les HER <

 

> Slik kan MSG være skult i vaksiner <

 

> En av grunnene til å holde seg unna McDonalds <

 

Monosodium Glutamat MSG

 

Smaksforsterker: Chips, frosne forretter, restaurantmat, salat dressing, supper mm.

Denne aminosyren får frem smaken i mange matvarer, for eksempel i kylling i kyllingsuppe.

 

I 1960 ble det oppdaget at store mengder MSG matet i spebarn mus ødela nerveceller i hjernen. Etter at forskning ble offentliggjort, offentlig presse tvang baby mat selskaper til å slutte å legge MSG til sine produkter

(det ble brukt til å lage mat som smakte bedre til foreldrene).

 

Grundige studier har vist at mange er følsomme for MSG.

Reaksjonene er hodepine,kvalme, svakhet, og brennende følelse i nakken og underarmene.

Noen klager over piping, endringer i hjertefrkvens, og pustevansker.

Noen hevder å være følsom for svært små mengder MSG, men ingen studier har vært gjort for å fastslå akkurat hvor lite MSG som kan forårsake en reaksjon i de mest følsomme personene.

 

For å beskytte folks helse, bør produsentene og restaurantene bruke mindre eller ingen MSG og mengder av MSG bør noteres på etikettene på matvarer som inneholder betydelige mengder.

Folk som tror de er følsomme for MSG bør vøre klar over at andre ingredienser, som for eksempel naturlig smakstilsetning og hydrolysert vegetabilsk protein også inneholder Glutamat.

 

Også matvarer som Parmesanost og tomater inneholder Glutamat som forekommer naturlig, men ingen reaksjoner har blitt rapportert til de matvarerene.

 

Tilskudd av ekstra Magnesium kan redusere noe av problemene du kan få av MSG, og anbefales spesielt til personer med migrene og de som har ALS. Ellers er det også her viktig å få nok tilskudd av antioksydanter.

 

 

Vær også oppmerksom på syntetisk fett ( Olestra Olean) som ofte brukes i Chips og kjeks (US)

Det hevdes at de kan erstate vanlig fett, hjelpe folk ned i vekt og redusere risikoen for hjerte sykdom.

Olestra har vist seg å forårsake diare, løs avføring, magekramper, flatulens, og andre uønskede effekter.

Disse symptomene er ofte alvorlige og invalidisierende.

Enda viktigere, reduserer Olestra kroppens evne til å absorbere fettløselige karatenoider ( slike som alfa og beta-karoten, lykopen, lutein, og zanthaxanthin) fra frukt og grønnsaker.

 

"Norsk" pizza med "ekte" kjøtt - fulle av tilsetningsstoffer

"Ekte" svarte oliven ble tilsatt lut for å bli svarte - de var egentlig grønne.

Og det du ikke kan vite noe om når du først har blitt lurt .

kan det de stamme fra nedfalls produkter?

 

> LES HER <

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikk på noen av

disse linkene -

du vil bli

sjokkert!

 

 

 

 

 

 

 

.

DR. MERCOLA

 

MSG THRUTH

 

NYHETSSPEILET

 

MSGMYTH