www.klinikk2000.com © 2012 • Privacy Policy • Terms of Use

 

   Velkommen til Klinikk 2000.com

                            Vaksiner 

 

Mikrobølger 

 

Rapsolje -

farlig maskinolje? 

 

Mannlig fertilitet 

 

Sukker dreper 

 

Kolesterol mm. 

 

Søtningsmidler

 

MSG Natrium Glutamat

Tlf. 45442000

 

 

Hva sier kundene?

 

Kroppens egen evne til selvhelbredelse er unik -

den trenger bare litt hjelp

 

Her er noen eksempler på hvilken evne kroppens immunsystem har til selvhelbredelse ved hjelp av akupunktur og ekstra tilførsel av essensielle fettsyrer for inn- og utvortes bruk og annen terapeutisk behandling.

De fleste tilbakemeldinger er i hovedsak tilsendt pr. brev og mail. Det finnes også epikrise fra sykehus som bekrefter noen tilbakemeldinger. Disse er overlatt klinikk2000, men er unntatt offenligheten.

Disse tilbakemeldingene er i hovedsak fra kunder som har anvendt Peganol på sine ben på grunn av problemer med nedsatt blod gjennomstrømning.

De fleste er fra eldre personer som av forskjellige årsaker naturlig nok har dårlig blodsirkulasjon i benas vener.

 

Mange personer med Diabetes 2 har også uttrygt sin positive holding til produktet etter å ha anvendt det i kortere eller lengre tid.

 

Ellers er det andre i alle aldre som har brukt Peganol på alt fra lettere legg og muskelplager, mot røkeben, restless legs, på bensår som gror sakte, og lettere psoriasis og eksem. Andre igjen hevder at de tilsetter 5 -10 % i diverse kremer for aldrende hud og sier det har en effekt.

 

Ingeniør Sune Sundin fra Småland som fant den orginale resepten på denne oljen etter sin mor hevdet det samme.

Den opprinnelig resepten stammet fra "en klok gammel kone" ved navnet

Lund Jonkes Kristin.

 

Denne vidunderlige oljen som mange kaller den, selges også i Sverige og Danmark.

Snart vil den også bli lagt ut for salg i England via en international side.

-----

Det er tidligere bekreftet av flere leger ved Haukeland Sykehus, en utenforstående sjefslege, VG, lege ved et sykehjem, ved epikrise, og av ansatte og barn av en eldre pasient med diabetes 2 - som hadde gangreen - koldbrann i den ene foten (bak på helen og på to tær), faktisk unngikk amputasjon etter å ha brukt denne oljen.

Hun hadde begynt med den på sykehjemmet før hun dro til Haukeland, og når hun kom dit fikk hun også hjelp med påsmøring av ansatte der.

I følge sykehusets papirer står det at det var ingen mulighet for karkirurgi, og at amputasjon av foten gjenstår som eneste mulighet også her.

(Hun hadde amputert den andre foten av samme årsak).

Avdelings legen og andre hadde aldri hørt om et slikt tilfelle og skrev:

"det var først planlagt amputasjon, men da pasienten har rimelig bra gangførlighet i benet, skriver vi henne ut og ønsker henne velkommen tilbake ved en senere anledning"

------

Et tilfelle fra Trondheim:

Via en bekjent av meg, kom jeg i kontakt med en mann med diabetes 2 som fikk et resultat av disse fettsyrene som man bare kan drømme om.

Han skrev dette til meg:

"Jeg ble diabetiker for mange år siden, og som følge av dette måtte jeg amputere venstre fot . I august begynte også høyre fot å vise tegn til sirkulasjonsproblemer.

Den ble undersøkt poliklinisk i november, der legen kunne konstantere liten eller ingen sirkulasjon i en blå og kald fot, og beordret røntgen.

Ble forbredt på amputasjon.

På den tiden brukte jeg krykker, og så for meg fremtiden i rullestol. Trodde egentlig at ingenting kunne hjelpe meg, da jeg hadde prøvd forskjellige salver som ikke hadde noen effekt.

Jeg kom så i kontakt med Fredriksen og hans olje som jeg benyttet fram til undersøkelsen ved Regionsykehuset (nå St. Olavs Hospital) i februar. Da hadde foten blitt hvit og varm igjen til sykehus legenes store forundring.

Ingen tegn til sirkulasjonsforstyrrelser kunne sees på bildene.

Da det er mange i landet som er i tilsvarende situasjon som meg, håper jeg at det blir mere tilgjengelig slik at flere kan få hjelp av dette naturproduktet.

-----

2012 Trondheim:

I følge oppringing til meg 26 januar har nok en eldre dame oppnådd et fantastisk resultat med denne oljen i følge denne damens mann.

På den ene store tåa hadde et sår utviklet seg til koldbrann.

De ble av legen henvist til St. Olavs hospital i Trondheim, og ved undersøkelsen der, var det ingenting legene kunne gjøre.

Hun brukte så denne oljen på benet, og er i følge hennes mann, nå så bra at det ikke lenger er fare for amputasjon. Hennes mann opplyser at også han har begynt å bruke oljen på sine ben.

-----

25/5 2009

I følge en artikkel i VG vedrørende diabetes kan følgeskader av sykdommen føre til alvorlige komplikasjoner som bl.a. amputasjoner av tær og ben.

Det blir i følge VG foretatt mellom 800-1000 amputasjoner hvert år her i Norge.

En fornøyd bruker av Peganol Naturliniment reagerte på artikkelen og sendte en e-post til VG for om mulig få en omtale av produktet:

 

"Da jeg leste denne artikkelen ovenfor om hva dårlig blodsirkulasjon kan føre til for diabetes, tenkte jeg på min nå avdøde far som etter å ha fått slag, ble sittende stille i sin stol.

Han kommuniserte ikke mye med ord, men med blikk og små bevegelser og smerte utrykk i ansiktet, fikk han meg til å forstå at bena hans plaget han veldig mye.

Han hadde diabetes.

Nå tenker jeg om jeg bare den gang hadde visst om Peganol Naturliniment hadde jeg fått tak i det i en fei, og smurt inn bena hans med dette fantastiske produktet og sørget for at det ble gjort hver dag.

Jeg har nemlig selv fått god erfaring med Peganol fra klinikk2000. Jeg kjente straks jeg hadde smurt bena inn, at det gjorde godt for blodsirkulasjonen, i tillegg til at trykk, uro og smerter i bena forsvant etter svært kort tids bruk.

Jeg leste artikkelen ovenfor og tenkte at her måtte jeg reagere og fortelle. Har man prøvd noe som hjelper, er det en glede å fortelle det til andre som kanskje ellers ikke hadde visst om at det finnes noe som kan hjelpe"

(Jeg som produsent av oljen sender forøvrig en stor takk til denne kunden for god omtale av Peganol Naturliniment).

-----

Tidligere sjefslege:

Min kone har vært plaget med en revmatisk sykdom (Polymya Revmatica) i hendene i mange år, og har blitt mye bedre etter å ha anvendt Peganol over en tid.

Hevelsene gikk tilbake, samt at smertene ble mindre.

-----

Lege:

Kan bekrefte at Peganol Naturliniment har en viss effekt på sår som ellers er vanskelig å få leget, samt at det ser ut til at det kan forbedre blodsirkulasjonen i bena.

 

Helsearbeider: 08.04.2010

Hei. Har god erfaring med Peganol, og kundene er godt fornøyd.

Min eldre tante har desverre utviklet koldbrann på et par tær, så vi har bestemt oss for å prøve Peganol for å se om det kan hjelpe henne. Vi har ikke så store forhåpninger, men vi skal gjøre et forsøk.

Hun fikk i alle fall ikke noe god hjelp fra helsevesenet. "du må regne med at tærne vil falle av" var beskjeden hun fikk. Ikke hadde de tid til å hjelpe henne heller.

Skal gi beskjed om hvordan det går med henne.

( jeg hørte ikke hvordan det gikk med denne damen, men den direkte beskjeden hun fikk fra helsepersonellet hører ingen steds hjemme)

 

 

Fotterapeut: 07.04.2010

Vennligst send 24 fl. Peganol.

Offentlig godkjent fotterapeut med diabetes fordypning : 14.01.2010

Kan bekrefte at Peganol Naturliniment er et godt produkt mot nedsatt blodsirkulasjon i bena. I tillegg til fornøyde kunder, bruker både min mann og jeg produktet.

Vi er snart blitt sprekere enn våre barn nå.

 

Send ny 12 flasker.

Offentlig godtkjent fotterapeut med diabetes fordypning : 15.01.2010

Hei igjen. Har gått tom for Peganol jeg kjøpte av deg i desember. Vennligst sendt nye flasker til meg. Da mine kunder ser ut til å ha god nytte av Peganol, ber jeg om å få tilsendt 12 flasker.

27.01.2010. Jeg må faktisk ha nye 24 flasker Peganol. Har nevnt dette produktet for mange, så du vil vel få høre fra flere fotterapeuter og andre etterhvert.

 

Kvinne: 13 nov.-09

Jeg har vært i helse bransjen i en år rekke og har gjennom denne tiden opparbeidet meg en stor erfarenhet om forskjellige produkters effektivitet, og motsatt.

Min eldre onkel har diabetes 2, og har brukt støtte strømper i lang tid pga. sine sirkulasjons problemer i bena.

Han har nå brukt Peganol Naturliniment i ca. 1 1/2 mnd., og har i løpet av denne tiden fått en betydelig bedring med blodsirkulasjonen i bena, og har faktisk sluttet å bruke støtte strømper.

Dette er jo en meget gledelig utvikling.

 

Bandagist:

En kunde av meg kom innom en dag og fortalte at hun som diabetes har slitt med et bensår som ikke ville gro. Etter å ha begynt med Peganol har såret blitt mye bedre og er i ferd med å gro igjen.

 

Helsekostinnehaver: Trondheim

Jeg kan herved bekrefte at Peganol er et utmerket produkt. Vi kjenner produktet gjennom flere år, hvor vi har hatt stor etterspørsel og gode tilbakemeldinger fra kunder.

Jeg bruker selv Peganol for å avhjelpe belastning på ben- rygg og muskler, og anbefaler den gjerne til mine kunder.

 

Hjemmehjelp/sykepleier: Sverige

I løpet av ett års tid har jeg sett at Peganol Naturliiment er meget bra, og har en unik virkning på bensår, hud irritasjoner og andre vanskelige sår.

En mann hadde fått stygge sår pga. diabetesbesvær og etter kort tids anvendelse av oljen, leget såret fint og gjennom daglig å smøre hans føtter unngikk han at nye oppsto.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre alt personell innen hjemmehjelptjenesten om å anvende denne oljen for å forhindre at sår kommer eller for å lege slike sår.

 

Et typisk tilfelle!

29/3-09

Jeg har åreknuter. Har blitt operert for noen år siden og fått de tilbake nå og har mer og mer plager, men har ikke vært hos lege enda.

Søkte på nettet og fant Deres side og leste om Peganol Naturliniment og tenkte jeg ville prøve dette.

Jeg har et par årer som ligger "utenpå", og så har jeg noen som lager "knuter" samt sprengte blodkar.

Vil jeg kunne oppnå bedring på sikt på altdette? Kosmetisk bedring også? Er det realistisk?

Jeg er veldig spent. Jeg har jo trykk og uro i det ene benet. Bestiller 1 flaske.

4/4-09

Takk for flasken med Peganol som kom i går. Jeg prøvde den i går kveld og fikk skikkelig varme føtter og ben og jeg kjente tydelig at det skjedde noe med med blodomløpet.

Veldig positivt førsteinntrykk.

8/4-09

Jeg masserer inn oljen morgen og kveld. Det oppleves som veldig godt for føttene/bena mine.

14/4-09

Var mye ute og gikk i påsken og sto også mye, besøkte museer bl.a.

Merket tydelig at bena mine ikke blir så vonde som de pleier å bli i slike situasjoner. Mener at jeg allerede ser en liten bedring også, så jeg er optimistisk nå :).

Bena mine har plaget meg i mange år, både det at de blir så vonde, også rent kosmetisk, så det gjør meg kjempeglad å oppleve at det finnes noe som kan hjelpe:).

Send to nye flasker.

Takk.

 

31/5-09

Avisa Varden:

Til alle som er plaget av uro i bena! Jeg har funnet noe som hjelper for meg.

Søkte på nettet og fant et produkt som heter Peganol Naturliniment, fra klinikk2000. Jeg smurte inn bena etter dusjen, mens huden enda er litt fuktig. Da trekker oljen godt inn og, ja, virker!

I tillegg til at den virker mot uro i bena, virker den også mot smerter og hovenhet når jeg har stått mye.

Anbefales på det varmeste:).

(leserinnlegg)

 

Mann:

Trondheim Vi trodde ikke det kunne være sant. I lang tid har min kone vært plaget med eksem på rygg, hender og på det ene låret.

Peganol ble påsmurt- og etter 3 dager forsvant eksemet. Det er ennå ikke kommet tilbake etter to mnd.

 

Kvinne: des.-09

Har slitt med søvnproblemer i lang tid av forskjellige årsaker. Prøvde akupunktur og healing og fikk meg en meget positiv overraskelse. Allerede første natten sov jeg bedre.

Har tatt 5 behandlinger i løpet av 14 dager og - jeg sover om natten.

Har faktisk forsovet meg et par ganger på morgenen også.

Under healingen kjente jeg at det ble varmt i både nakken og pannen.

 

Kvinne: Sverige

Jeg har i over 30 år vært plaget av MS, som sannsynligvis har gitt meg problemer med blodsirkulasjonen i ben og armer.

Men etter behandling med denne oljen de to siste årene er mine problemer helt opp hørt. Mange av mine bekjente anvender nå dette produktet med godt resultat, mot eksem, psoriasis og andre hudsykdommer. Mot bensår hos diabetes som skal være uhelbredelige, har jeg selv sett preparatets virkning.

Mine gamle venner av begge kjønn, bekrefter at oljen på samme sett har hjulpet dem mot verk av det som er kjent som alderskramper.

 

Kvinne: 24/4-09

Tro det eller ei, så er sønnen blitt bedre i bena.

Jeg snakket med deg for en stund siden, hvor jeg fortalte at han hadde kroniske smerter i muskler og sener i bena.

Han våknet som regel om natten med sterke kramper.

Han er 37 år, ikke spesielt overvektig.

Dette har pågått i flere år, og ingen "vise" har hittil kunnet hjelpe han.

Men, som han sier - " jeg vet jo ikke om det er det som hjelper, men jeg har ikke så vondt lenger og jeg sover om natten".

Ikke verst??

Nå skal jeg også kjøpe en flaske til en kollega som sliter med dårlig blodsirkulasjon i bena.

Røyke ben ligger i familien.

Send en flaske til..., og en til meg,,,:)

På forhånd, tusen hjertelig takk.

 

Kvinne: Marnadal

For snart to år siden fikk vi tilsendt tre flasker Peganol, det viste seg å ha god virkning på min manns kløe over nesten hele kroppen.

Han sto da på venteliste for å komme inn på Rikshospitalet. Da han fikk time og innleggelse der, syns vi at han måtte ta imot. Da ble det medisin og salver derfra som kom i bruk. Noen bedring av betydning har det ikke blitt.

Da vi reiste til Rikshospitalet avbrøt vi en 2-3 flaskers behandling med Peganol som jo da hadde vist godt resultat. Nå vil vi igjen prøve Peganol.

Min venninne i Fredrikstad som gjorde oss oppmerksom på Peganol, ber oss om å bestille for henne også. Hun plages i perioder med psoriasis og sier at salver hun får på resept, ikke kan sammenlignes med Peganol.

 

Mann: Rød

Siden jeg er plaget med åreknuter og eksem, fikk jeg lyst til å prøve Peganol.

Etter ca 4 uker forsvant eksemet, og varmen kom tilbake i bena. Etter to måneders bruk, blir venstre fot skadd i et arbeidsuhell.

Jeg er overbevist at uten denne kuren med Peganol, så kunne det ha blitt alvorlige komplikasjoner, og kanskje nødvendig med amputasjon.

I dag, etter fem måneders kur, er begge bena frie for eksem, og åreknutene er nesten borte.

 

ADHD:

Gutt 13 år med store konsentrasjonsproblemer. Meget vanskelig med å sitte i ro og hadde vanskeligheter med skolearbeidet. Å skrive rent eller å tegne ble til bare rot og han var også aggressiv til tider.

Jeg ba denne gutten sitte ved siden av meg, og forklarte rolig at det som var i denne flasken, skulle han ta en teskje av hver morgen når han våknet. Holde seg unna sukkerholdige produkter, cola, syltetøy etc.

Etter kun 10 dager ble mor til gutten oppringt fra skolen der det ble opplyst at han var helt forandret. Satt "rolig" som de andre i klassen og gjorde det han ble bedt om å gjøre. Han far uttalte stolt etter å ha sett en tegning gutten hadde gjort "gutten min er blitt voksen"

(han brukte kun Maria olje) Kombinasjonen med fettsyrene i Maria olje samt fjerne endel av smaks - og farvestoffer i maten hadde her en god effekt.

(Ved ADHD anbefales AcuNova som tilleggsbehandling).

 

Kvinne 36: (AcuNova)

Har vært plaget med kraftige smerter i høyre skulder over en lang periode. Stikkende smerter og problemer med å løfte hånden. Var ganske så fortvilt på grunn av dette og visste ikke hva hun skulle gjøre.

Her igjen ble det satt en nål i et annet reflekspunkt, og etter 5 min. var smertene borte og hun kunne løfte hånden som normalt.

"Dette var jo bare helt fantastisk" sa hun.

 

Kvinne: Fredrikstad

Jeg kan ikke få takket deg nok. Har utviklet ben kreft i det ene benet og må gå på sterke smertestillende medisiner og vanndrivende preparater som har gjort sitt til at jeg må på toalettet opptil nesten 20 ganger om dagen.

Det hele er veldig slitsomt, både fysisk og psykisk, da jeg er 64 år og rullestol bruker på grunn av sykdommen.

Men etter å ha begynt med dette gode linimentet har jeg kunnet gå ned i forbruket på både smertestillende og vanndrivende medisiner. De kraftige hevelsene i bena er også gått tilbake. Det hele skjedde jo så fort at jeg måtte få min mann for å hente deg, slik at du selv skulle få se hva som hadde skjedd.

Skal si dette var til god hjelp. Jeg føler meg lettere til sinns og livsgnisten er kommet tilbake.

Min mann bruker det også mot sine ryggplager.

Takk!

(Kun etter 2 ukes bruk. Skriftlig bekreftelse fra kunden. Dagpasient ved et eldresenter).

 

Kvinne 89: Trondheim

Jeg har i den siste tiden hatt veldig vondt nede i korsryggen hver gang jeg skulle reise meg opp fra en stol.

Jeg prøvde akupunktur kun 1 gang og fikk noen nåler i det ene kneet, hender og føtter. Dagen etter var jeg på det nærmeste fri for smertene.

 

Mann: Trondheim

Min samboer ble operert for en tid siden. Da jeg var godt kjent med Peganol fra tidligere, ville hun prøve det på såret som var ganske så ferskt. Det var på halsen.

Det tok ikke mange dagene før såret grodde.

Skal også hilse fra min bror som har fått bedring for fibrositt smertene ved tinningen ved å bruke Peganol.

 

Mann: Nordland

Har i lang tid vært plaget med psoriasis på den ene siden av ansiktet. Det har vært veldig plagsomt. Men etter en måneds bruk med Peganol er psoriasisen nesten borte.

 

Kvinne:

Min mann hadde stygge sår med fryktelig kløe på den ene leggen. Så denne oljen avertert og bestilte en flaske. Etter å ha smurt en gang, var kløen borte. Etter tredje gangs behandling, ble det en merkbar bedring av såret som nå er borte. Selv er jeg diabetes på femte året, og er delvis følelsesløs under føttene. Men har oppnådd bedring etter å ha begynt med Peganol.

 

Kvinne: Jørpeland

Jeg er frisør og tar mine daglige joggeturer, og var uheldig en dag for første gang. Fikk menisken strukket nesten av, og det ble sykemelding. Måtte sitte helt i ro sa legen og ha på støttebandasje. Kneet var veldig stygt.

Så kom jeg på at jeg hadde en flaske Peganol stående, som jeg da ikke kjente til. Den var egentlig tiltenkt min tante. Smurte tynt på og la på bandasjen, og det varte ikke lenge før smertene forsvant. Fortsatte med dette i 2 dager og da var det tilbake til salongen. Full dag.

I pausen smurte jeg på oljen og brukte bandasjen. Det var så rart var bare å smøre på, og etter en stund er smertene over. Hevelsen gikk raskt tilbake.

Anbefales til alle idrettsfolk, men først og fremst til fysioterapeuter og leger, og få dem til å anbefale Peganol i tillegg til annen behandling. Jeg har skaffet Peganol til mange av mine kunder. De er kjempefornøyde alle sammen.

Send nye 24 flasker.

 

Kvinne:

Jeg vil gjerne få tilsendt to nye flasker Peganol. Det var et ypperlig preparat for åreknuter og leggkrampe som jeg har vært plaget av i lange tider. Jeg anbefaler oljen på det varmeste.

 

Kvinne: Asker

Min far er 65 år og diabetiker. Han har nå brukt Peganol i et halvt år på bena. De er ikke til å kjenne igjen. Han er kjempefornøyd.

Mann: Statsbygd

 

Vennligst send meg en ny flaske med Peganol. Min kone har plagdes med leggsmerter og åreknuter. Etter å ha massert hennes føtter og legger med Peganol, er smertene nesten borte slik at hun får sove om natten igjen, Takk.

 

Mann: Trondheim

Jeg har i over 20 år vært plaget med psoriasis over hele kroppen. Har prøvd alt fra kremer, lysbehandling, tjære og kortison uten at det ble en bedring.

Det meste av denne behandlingen ble foretatt ved St. Olavs Hospital i Trondheim.

Jeg kom så over naturproduktet Peganol. I løpet av kun to måneder forsvant min psoriasis. Min personlige hud lege kunne, naturlig nok, ikke forklare hva som hadde skjedd. Takk for god hjelp. - (Dette er flere år tilbake.)

Ved en telefon kontakt nå i okt. 2009 viser det seg at endel er kommet tilbake, uvisst av hvilken grunn. Vi skal gjøre et nytt førsøk med Peganol, og resultat blir lagt ut her etter behandlingen.

 

Mann: Trondheim

Min datter red på en liten ponny, som plutselig snublet og falt. Jenta fikk hesten over den ene leggen. Benet hovnet voldsomt opp. Hun ble brakt hjem og legevakten ble kontaktet.

Hun hadde store smerter. Tok så og helte kald Peganol over leggen. Litt etter fikk jeg lov å smøre benet forsiktig, og det tok ikke lang tid før hun følte en bedring, og jeg kunne faktisk ”se” at hevelsen gikk tilbake.

Innen legen kom, greide hun å bevege benet og vi fikk heldigvis bekreftet at det ikke var brukket.

Legen skrev ut en resept på noe smertestillende, men den ble ikke benyttet.

 

Kvinne: Trondheim

Jeg fikk et lite utslett, eller mere en sort prikk på nesen som jeg mente hadde økt litt i størrelse over tid.

Ble litt engstelig for kreft, så jeg dro til legen.

Hun kunne ikke si helt sikkert hva det var, men mente jeg burde fått "skrapt" vekk "prikken" slik at det ikke utviklet seg til noe mer.

Jeg smurte på Peganol, og i løpet av noen dager forsvant prikken den. Merkelig.

 

Mann: Trondheim

Her om dagen fikk jeg smerter i og under den ene stor tåa. Utpå kvelden økte smertene så intens at jeg begynte å lure på om jeg hadde fått urinsyregikt eller Podagra som det heter.

Kunne hverken røre på tåa eller stå normalt på foten. Smurte på Peganol og masserte lett en stund, og jeg ble faktisk bedre.

Dagen etter var smertene borte. Rare greier. Om smertene gikk tilbake og forsvant av seg selv eller om det var denne oljen som hjalp, vet jeg ikke.

Men jeg ble i alle fall bra over natten.

 

Mann: Trondheim

Min kone har i mange år vært plaget med leddgikt i nesten hele kroppen. Hun bruker forskjellige medisiner som hjelper henne, men ikke godt nok.

I tillegg smører jeg henne med Peganol, som viser seg å ha en god og lindrende effekt.

 

Kvinne: Troms/Finmark

En utrolig historie.

Min sønn var utplassert i Libanon, og ble utsatt for en eksplosjon og ble skadet, bl.a. i ryggen.

Han ble sendt hjem og senere operert ved et sykehus i Tromsø. Det beklagelige skjedde. Legene kom i berøring med en nerve som igjen førte til at følelsen i det ene benet ble mindre, samt at foten ble kaldere.

Han ble opplyst at i verste fall, kunne han bli lam i det benet.

Vi smurte inn hele benet med Peganol over en tid, og han fikk tilbake både følelsen, varmen og en god blodsirkulasjon igjen.

Dette har vi fortalt til våre kjente her oppe, så send 24 flasker da det er flere som vil prøve oljen.

 

Kvinne: Oppdal

Hei. Kan du være så snill å sende meg 1 fl Peganol og 1 fl Maria olje?

Har hatt en kjempefin effekt av Peganol. Jeg har strevd med vinter eksem i mange år.

Har nå vært helt fri det i vinter.

Har lyst til å prøve Maria oljen også for å se om den kan hjelpe mot søvnproblemer.

Tusen takk, Med vennlig hilsen.

 

Kvinne: Oslo

Har drevet i helsekostbransjen i flere år. Mine åreknuter er faktisk forsvunnet etter å ha brukt Peganol over en periode. Utrolig.

 

Kvinne:

Dette er tredje gang jeg bestiller Peganol. Den er så god at jeg har anbefalt den til flere av venninnene mine. En venninne av meg har vært plaget med kalde ben. Hun ringte til meg en dag og sa at etter å ha begynt med Peganol, er bena hennes begynt å bli varme igjen.

Jeg for min del har åreknuter og vondt i et kne, men etter å ha begynt med Peganol er jeg blitt mye bedre, og går nå uten krykker.

 

Mann: Møre

Jeg har vært plaget med psoriasis eksem med kløe spesielt på hender og albue. Vil si at ca. 75 % er forsvunnet. Etter at kløen forsvant, har jeg vært litt sløv med påsmøringen, men skal fortsette. Vennligst send en flaske til.

 

Kvinne: Sverige

Min lege anbefalte meg å operere mitt høyre ben pga. åreknuter. Da jeg var redd for en operasjon ved høy alder, ringte jeg og avbestilte timen hos kirurgen.

I stedet anvendte jeg linimentet.

I stor nød, men med spenning og forhåpning, har jeg brukt linimentet og er positivt overrasket over effekten på mine åreknuter.

Jeg er overbevist om at jeg slipper å operere, takk og pris.

 

Kvinne: Tenerife

Jeg skriver i anledning av at min svigermor lenge har ligget til sengs pga. verk i begge bena. Etter to dager ved anvendelse av Peganol kunne hun merke en forbedring, og tredje dagen kunne hun til og med gå i trapper.

Nå, etter tre ukers behandling, går hun lange turer uten noe problem, pigg og kry. Fantastisk.

 

Kvinne: Sverige

Jeg syns denne oljen er underbar og har anbefalt den til flere av vennene mine.

 

Mann:

Jeg takker for tidligere mottatt Peganol. Da det virker godt på mine årebetente ben, ber jeg om å få tilsendt ytterligere tre flasker.

 

Kvinne:

Jeg har i flere år vært plaget av sterkt skjemmende åreknuter på leggene, og følte at alle kunne se mine stygge ben.

Jeg har over lengre tid brukt Peganol på bena, og det utrolige har skjedd: åreknutene kan knapt sees, og jeg føler meg som en ungdom igjen.

 

Mann:

Vennligst send en ny flaske Peganol. Jeg har brukt en flaske over lang tid, og det er det eneste som gjør bra for mine bensår.

 

Mann: Sverige

Min hustru har i mange år vært plaget med et stort problem i form av eksem av psoriasistype. Dette problemet har kommet tilbake gang på gang, Spesielt under sen vinter og vår.

Etter at hun begynte å bruke Peganol, har alle hennes bekymringer forsvunnet og eksemet er leget.

Med tanke på produktets effektivitet håper jeg at mennesker med ulike helseproblem kan få tilgang til dette preparatet.

 

Kvinne: Sverige

Har hatt store problemer med smerter i bena mine i mange år. Men etter å ha brukt Peganol i en stund er jeg blitt mye bedre.

Har nesten lyst til å rope ut til alle dere eldre med smerter i bena om å begynne med Peganol. Et godt hjelpemiddel.